FLOWER ART

Floriste
Julie De Meulemeester.

Hey! Leuk dat je Joliefleur wil leren kennen! 

Joliefleur werd in 2014 opgericht als kleiner winkelconcept dat werkt op bestelling. Je kan sindsdien bij mij terecht voor bloemwerk op maat. Mijn concept ‘op bestelling’ zorgt ervoor dat er weinig tijd zit tussen aankoop en verkoop van materiaal, zo kan je lang van de dagverse bloemen genieten. 

Crëeren doe ik in mijn atelier, je komt dus niet terecht in een klassieke bloemenwinkel, maar in ‘mijn’ gezellige sfeervolle  werkruimte.

Enkele creaties kan je hier al ontdekken. Voor elke gelegenheid werk ik volgens uw wensen. Dus wil je graag meer info, contacteer mij gerust via mail. Ik help je met alle plezier verder!

 
 

uw feest, uw wensen

Uw communie – of huwelijksfeest, receptie, personeelsfeest, … verdient sfeer en gezelligheid.

Voor elke feest werken wij volgens uw wensen om zo elke gelegenheid uniek te maken. Neem dus gerust contact met me op en ik help je graag verder. Je kan verschillende creaties hier onderaan mijn pagina ontdekken.

Ook bij afscheid hoort een gepersonaliseerde aankleding waar ik zeer graag tijd en energie in steek. Want ook dan zorgen bloemen voor een gepast sfeerelement. Aarzel dus niet om ook bij een overlijden contact op te nemen.

abonnement

Graag een bloemetje in huis?

Dankzij een abonnementformule ontvang je wekelijks of tweewekelijks of maandelijks een vers boeket bij je thuis. Contacteer mij gerust voor de mogelijkheden, ik help je met plezier verder!

Mijn creaties kan je hier op mijn pagina ontdekken. Zo heb je meteen een idee hoe Joliefleur ook jouw huis kan opfleuren.

Meer creaties vind je ook via: